Hästliv i Rydö

Torsdag 21 maj. Hej, idag ska jag blogga om att föra Fredagen var jag, min mamma & min syster i Ystad & hälsade på min syssling & hennes pojkvän. Min syssling har fått en bebis! 🙂

Bebisen heter Viking, det är en kille & han är RIKTIG SÖT! 🙂

Men nu lämnar vi föra Fredagen, & hoppar till idag Torsdag. Idag ska jag rida på ridskolan!

Jag ska rida Fantiwa våran familj-häst !!! 🙂  Idag ska jag hoppa !!!!! 🙂

 

Måndag 4 maj 2015. Hej! jag heter Rut och jag kommer att blogga! Jag är 10 år och bor i Rydö. Jag har en syster som heter Rakel som är 6 år. Jag gillar att rida, och spela golf. Vår familj äger 2 hundar. Ena hunden heter Åskar med Å, den andra heter Nox.

Och vi äger också en häst som heter Fantiwa och hon är 20 år gammal. Min mamma heter Malin och min pappa heter Lars. Idag ska min syster rida på ridskolan i Rydö. Hela min familj rider på Fantiwa:) Men idag ska inte Rakel rida på Fantiwa hon ska rida på ridskolehästarna:) Fantiwa är riktigt snäll!!:) Undrar vilken häst Rakel ska rida idag…..

Rut Kärrman bor i Rydöbruk och bloggar för Skolposten om hästar och hästliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *